Ne bucurăm că am fost aleși sa reprezentam ” Biraghi SpA”.
0 comments
Share:

Compania ”Golden Gates” S.R.L a devenit distribuitor oficial în Republica Moldova pentru una dintre cele mai mari companii Italiene în domeniul alimentar. Vorbim de compania ” Biraghi SpA”, căreia îi aparține brand-ul Gran Biraghi, cunoscuți ca avand cele mai vindute cascavaluri din lume.
Ne bucurăm că am fost aleși sa reprezentam ” Biraghi SpA”. Mulțumită sprijinului oferit de partenerii noștri suntem mai activi și mai puternici în promovarea produselor italiene în Moldova.
Compania Biraghi SpA este situată în Piemont, Cavallermaggiore, provincia Cuneo, și se întinde pe o suprafață de 166.500 metri pătrați. Acolo au loc toate procesele de lucru, de la colectarea laptelui până la producția finală a brânzei GranBiraghi, Gorgonzola DOP, și Ricotta. Toate cu metodologie absolută de garantare a calitatii și criterii de igienă.
Atât tipurile de GranBiraghi cât și cele de Gorgonzola DOP sunt lăsate să se maturizeze în depozite speciale. La sfârșitul perioadei de maturizare a ambelor tipuri de brânză, formele sunt tăiate și ambalate, formând astfel linia delicioasă GranBiraghi (Biraghini, Grattugati, Spicchi, Snack și Petali).
Laptele pentru Biraghi nu este doar o „materie primă”, de fapt, în jurul valorii de lapte rotește viața companiei și acorda o maximă atenție la fiecare pas, de la recoltare pana la prelucrare, aceasta reprezintă nu numai o datorie, ci o reala misiune, careia ei se dedică cu pasiune din 1934.
Pentru Biraghi, „traseul laptelui” – înainte de a ajunge pe mesele consumatorilor ei loiali, sub forma lui Gran Biraghi, DOP Gorgonzola și a celorlalte propuneri variate ale ei, pornește din grajduri, din activitatea crescătorilor de pe teritoriul. În fiecare zi colecteaza 425 mii de litri de lapte numai din provinciile din Torino și Cuneo și aleg cu atenție de-a lungul timpului companiile agricole capabile să asigure aprovizionarea cu cea mai bună calitate. Ii viziteaza în mod regulat, cunosc istoria lor (adesea legată de generații din aceeași familie) și compară periodic cu crescătorii. Cu mulți dintre ei, relația de lucru inițială a trecut de-a lungul anilor într-un dialog personal plin de respect și încredere reciprocă.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

X