Paste din grau dur Spaghetti Nero di seppia „1881” 500 gr.

64,00 MDL

 
Descriere

Spaghetti Nero di Seppia „1881” sunt paste artizanale italiene din grau dur, imbogatite cu cerneala de sepie pentru a oferi un gust autentic si o culoare neagra spectaculoasa. Aceste paste sunt o alegere rafinata, ideale pentru preparate cu fructe de mare si sosuri usoare care evidentiaza aroma delicata si unica a cernelii de sepie. Ambalajul de 500 gr este perfect pentru cine speciale sau mese gourmet.

Sugestii de utilizare:

Pentru fructe de mare: Asociati-le cu creveti, scoici sau calamari pentru un preparat sofisticat.

Pentru sosuri usoare: Combinate cu unt, ulei de masline si ierburi aromatice.

Pentru retete rafinate: Serviti-le cu trufe sau branzeturi cremoase pentru o masa de exceptie.

Pentru plating spectaculos: Utilizati-le pentru a crea farfurii impresionante, punand in valoare culoarea lor unica.

Reteta: Spaghetti Nero di Seppia cu creveti si usturoi

Ingrediente:

300 gr Spaghetti Nero di Seppia „1881”

300 gr creveti decorticati

3 catei de usturoi, tocati fin

3 linguri ulei de masline extravirgin (Olio Extra Vergine di Oliva)

50 ml vin alb sec

Sucul si coaja rasa de la 1 lamaie

Patrunjel proaspat, tocat

Sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Fierbeti Spaghetti Nero di Seppia in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj si scurgeti-le bine.

Intr-o tigaie mare, incalziti uleiul de masline si sotati usturoiul pana devine auriu.

Adaugati crevetii si gatiti-i timp de 2-3 minute, pana devin roz.

Turnati vinul alb si lasati-l sa se evapore usor timp de 1 minut.

Adaugati sucul si coaja de lamaie, apoi incorporati pastele scurse in tigaie.

Asezonati cu sare, piper si patrunjel tocat, amestecand bine inainte de servire.

Sugestie: Asortati acest preparat elegant cu un vin alb sec, precum Vermentino, pentru o experienta completa.

Comandati Spaghetti Nero di Seppia „1881” si alte ingrediente autentice de pe Gusto Italiano pentru a transforma mesele in adevarate experiente gourmet!