Prosciutto cotto “BONDICOTTO”

239,00 MDL

 
Descriere

Prosciutto Cotto „Bondicotto” este o sunca fiarta italiana de inalta calitate, caracterizata printr-o textura suculenta si un gust delicat, usor aromat. Preparata din carne de porc atent selectionata, aceasta este ideala pentru preparate reci sau calde, oferind o nota autentica de rafinament oricarui fel de mancare. Este o alegere excelenta pentru gustari rapide, platouri festive sau retete sofisticate.

Sugestii de utilizare:

Pentru sandvisuri: Combinati Prosciutto Cotto cu paine artizanala, branza si legume proaspete.

Pentru platouri: Serviti-l alaturi de masline, branzeturi si grisine.

Pentru preparate calde: Adaugati-l in lasagna, pizza sau omlete.

Pentru aperitive: Infasurati-l in jurul legumelor proaspete sau grisinelor.

Reteta: Omleta cu Prosciutto Cotto si branza

Ingrediente:

100 gr Prosciutto Cotto „Bondicotto”, taiat bucati mici

4 oua

50 ml lapte

50 gr branza Grana Padano, rasa

1 lingura ulei de masline extravirgin (Olio Extra Vergine di Oliva)

Sare si piper dupa gust

Frunze proaspete de patrunjel (optional)

Mod de preparare:

Intr-un bol, bateti ouale cu laptele, sarea si piperul.

Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie si sotati usor Prosciutto Cotto timp de 1-2 minute.

Turnati amestecul de oua peste sunca si gatiti la foc mic, amestecand usor.

Cand omleta este aproape gata, presarati branza rasa deasupra si acoperiti cu un capac pentru a se topi uniform.

Decorati cu patrunjel proaspat si serviti calda.

Sugestie: Savurati aceasta omleta rapida si delicioasa alaturi de o salata proaspata si un pahar de suc natural de portocale.

Comandati Prosciutto Cotto „Bondicotto” si alte produse autentice de pe Gusto Italiano pentru a transforma mesele in experiente autentice italiene!