Bine ati venit la GOLDEN GATES!

Suntem distribuitori internationali de produse alimentare italienesti de o inalta calitate si un partener de incredere cu care iti poti dezvolta propria afacere, crescand impreuna cu noi. Suntem o societate formata din profesionisti ai sectorului alimentar italian, care isi desfasoara activitatea in toata Republica Moldova distribuind produse alimentare italienesti de inalta calitate,pentru satisfacerea nevoilor si dorintelor tot mai mari al consumatorilor.

Suntem profesionisti ai sectorului alimentar si colaboram cu producatori capabili sa garanteze o calitate certificata a produselor, o capacitate productiva si organizatorica de cel mai inalt nivel cu scopul de a oferi clientilor nostri siguranta unui produs intotdeauna perfect, o disponibilitate permanenta a stocurilor si un serviciu de livrare intotdeauna pregatit sa satisfaca orice exigenta.

Gustul desăvârşit al caşcavalurilor şi al mezelurilor, uleiul veritabil de măsline vă va asigura succesul în orice experiment culinar. Misiunea GoldenGates este de a vă oferi posibilitatea de a gusta produse autentice italiene, gustul carora vă va fascina şi n-o să-l puteţi uita niciodată. Doar produsele noastre vor putea reflecta adevăratul gust al Italiei.

#De ce sa ne alegi pe noi?

Cum sa alegi cea mai buna companie de produse Italienesti din Moldova?
O alegi pentru pretul decent, variatia produselor si recomandari. Ei bine, pe noi ne recomanda atit clientii dar mai mult calitatea produselor pe care le avem.

Partenerii Nostri