Paste din grau dur Le Lunghe “Italpasta” 500 gr.

Prețul inițial a fost: 25,00 MDL.Prețul curent este: 19,00 MDL.

Descriere

Le Lunghe “Italpasta” sunt paste lungi din grau dur, create dupa traditia italiana, ideale pentru retete clasice sau inovative. Textura lor al dente si capacitatea excelenta de a retine sosurile le transforma intr-un ingredient esential pentru orice bucatarie. Ambalajul de 500 gr este perfect pentru prepararea unor mese delicioase pentru intreaga familie.

Sugestii de utilizare:

Pentru retete clasice: Folositi Le Lunghe pentru preparate precum Spaghetti Carbonara, Cacio e Pepe sau Aglio e Olio.

Pentru sosuri bogate: Se potrivesc excelent cu sosuri pe baza de carne sau smantana.

Pentru retete cu legume: Asociati-le cu sosuri din legume proaspete, cum ar fi rosii cherry sau dovlecei.

Pentru salate de paste: Taiati pastele dupa gatire si combinati-le cu legume, masline si branza.

Reteta: Le Lunghe cu sos de rosii si busuioc

Ingrediente:

300 gr Le Lunghe “Italpasta”

400 gr pulpa de rosii

2 linguri ulei de masline extravirgin (Olio Extra Vergine di Oliva)

2 catei de usturoi, tocati

10 frunze de busuioc proaspat

50 gr parmezan ras (Biraghi razuit)

Sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Fierbeti pastele Le Lunghe in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intr-o tigaie mare, incalziti uleiul de masline si sotati usturoiul pana devine auriu.

Adaugati pulpa de rosii si fierbeti timp de 10-15 minute, pana cand sosul se ingroasa usor. Asezonati cu sare si piper.

Incorporati pastele scurse in sos si amestecati bine.

Adaugati busuiocul proaspat si parmezanul ras inainte de servire.

Sugestie: Savurati acest preparat simplu si delicios alaturi de un pahar de vin rosu usor, precum Chianti.

Comandati Le Lunghe “Italpasta” si alte produse autentice de pe Gusto Italiano pentru o experienta italiana autentica!

Categorii: , Etichete: ,