Tagliatelline “Italpasta” sunt paste subtiri si elegante, produse din grau dur de calitate superioara, respectand traditia culinara italiana. Textura lor fina si capacitatea de a absorbi perfect sosurile le fac ideale pentru preparate usoare si sofisticate. Ambalajul de 500 gr este perfect pentru mesele de familie sau cine speciale.
Sugestii de utilizare:
Pentru sosuri usoare: Asociati Tagliatelline cu sosuri pe baza de ulei de masline si ierburi aromatice.
Pentru retete cu carne: Combinati-le cu ragù de vita sau pui pentru un preparat satios.
Pentru retete cu fructe de mare: Excelente in combinatie cu midii, creveti sau calamar.
Pentru preparate vegetariene: Ideale cu dovlecei, ciuperci sau rosii cherry.
Reteta: Tagliatelline cu sos de lamaie si parmezan
Ingrediente:
300 gr Tagliatelline “Italpasta”
2 linguri ulei de masline extravirgin (Olio Extra Vergine di Oliva)
Sucul si coaja rasa de la 1 lamaie
50 gr parmezan ras (Biraghi razuit)
2 catei de usturoi, tocati fin
Patrunjel proaspat, tocat
Sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Fierbeti Tagliatelline in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intr-o tigaie, incalziti uleiul de masline si sotati usor usturoiul pana devine auriu.
Adaugati sucul si coaja de lamaie, amestecand usor.
Incorporati pastele scurse in tigaie si amestecati bine pentru a le acoperi cu sos.
Presarati parmezan ras si patrunjel proaspat. Asezonati cu sare si piper dupa gust.
Serviti imediat, decorand cu coaja de lamaie pentru un plus de prospetime.
Sugestie: Asortati acest preparat usor si aromat cu un pahar de vin alb sec, precum Sauvignon Blanc.
Comandati Tagliatelline “Italpasta” si alte produse autentice de pe Gusto Italiano pentru a transforma mesele in experiente italiene autentice!