Paste din grau dur Spaghetti nr.4 “Italpasta” – 500 gr.

25.00 MDL

Cantitate

Share:

Spaghetti nr.4 sunt paste traditionale italiene, produse din grau dur de inalta calitate. Textura lor al dente si capacitatea de a retine perfect sosurile le fac ideale pentru o varietate de retete clasice sau creative. Aceste paste sunt o alegere excelenta pentru iubitorii bucatariei autentice italiene, oferind un gust bogat si o consistenta perfecta.
Sugestii de utilizare:
Pentru retete clasice: Folositi-le in retete autentice precum Spaghetti Carbonara, Bolognese sau Aglio e Olio.
Pentru retete cu fructe de mare: Spaghetti nr.4 sunt perfecte cu sosuri usoare de fructe de mare sau midii.
Pentru salate: Utilizati-le ca baza pentru salate de paste cu legume proaspete si branzeturi.
Pentru garnituri: Serviti-le simple, cu unt si parmezan, alaturi de fripturi.

Reteta: Spaghetti Aglio e Olio

Ingrediente:

300 gr Spaghetti nr.4
4 linguri ulei de masline extravirgin (Olio Extra Vergine di Oliva)
3 catei de usturoi, tocati fin
1 ardei iute mic, taiat rondele subtiri (optional)
50 gr parmezan ras (Biraghi razuit)
Sare si piper dupa gust
Patrunjel proaspat, tocat

Mod de preparare:

Fierbeti Spaghetti nr.4 in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurgeti pastele, pastrand o ceasca din apa in care au fiert.
Intr-o tigaie mare, incalziti uleiul de masline si sotati usturoiul si ardeiul iute pana devin aurii, avand grija sa nu se arda.
Adaugati pastele scurse in tigaie si amestecati bine, adaugand putin din apa de la paste pentru a lega sosul.
Asezonati cu sare si piper, apoi adaugati parmezanul ras si patrunjelul tocat.
Serviti imediat.
Sugestie: Asortati acest preparat simplu si rafinat cu un vin alb sec, precum Pinot Grigio.

Comandati Spaghetti nr.4 si alte ingrediente autentice de pe Gusto Italiano pentru a aduce bucataria italiana in farfuria dumneavoastra!