Ravioli Ripieni Prosciutto Crudo sunt paste artizanale italiene, realizate din grau dur si umplute cu prosciutto crudo si carne de calitate superioara. Forma lor clasica si textura fina le fac ideale pentru retete traditionale, fiind o alegere excelenta pentru mese savuroase si autentice. Ambalajul de 1 kg este perfect pentru familii sau pentru ocazii speciale.
Sugestii de utilizare:
Pentru sosuri simple: Serviti Ravioli cu unt topit, salvie si parmezan ras.
Pentru sosuri cremoase: Asociati-i cu un sos de smantana, ciuperci si parmezan.
Pentru preparate cu rosii: Gatiti-i intr-un sos de rosii aromat cu busuioc.
Pentru salate calde: Combinati Ravioli cu legume sotate si un strop de ulei de masline extravirgin.
Reteta: Ravioli cu prosciutto crudo in sos de rosii si busuioc
Ingrediente:
500 gr Ravioli Ripieni Prosciutto Crudo
400 gr rosii pasate sau cuburi (Pomodori Pelati)
2 linguri ulei de masline extravirgin (Olio Extra Vergine di Oliva)
2 catei de usturoi, tocati fin
10 frunze de busuioc proaspat
50 gr parmezan ras (Biraghi razuit)
Sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Fierbeti Ravioli in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj si scurgeti-i bine.
Intr-o tigaie mare, incalziti uleiul de masline si sotati usturoiul pana devine auriu.
Adaugati rosiile pasate, asezonati cu sare si piper si fierbeti sosul timp de 10-15 minute.
Incorporati Ravioli in sos si amestecati usor pentru a le acoperi uniform.
Decorati cu frunze proaspete de busuioc si presarati parmezan ras inainte de servire.
Sugestie: Savurati acest preparat delicios alaturi de un vin rosu usor, precum Chianti, pentru o experienta italiana completa.
Comandati Ravioli Ripieni Prosciutto Crudo si alte ingrediente autentice de pe Gusto Italiano pentru a aduce rafinamentul italienesc in mesele dumneavoastra!